Tilausehdot

ATLAS COLLEGE OY:n
VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT


Nämä toimitusehdot koskevat Atlas College Oy internetsivuston kautta ostettuja lahjakortteja ja tuotteita. Toimitusehdot sisältävät tiedon verkkokaupan hinnoista, toimitustavasta, maksutavoista, lahjakortin käyttämisestä ja voimassaolosta sekä peruutusoikeudesta. Ostaessaan lahjakortin tai tuotteen asiakas hyväksyy ostohetkellä nämä toimitusehdot, joihin Atlas College Oy pidättää itsellään muutosoikeuden.

HINNAT

Verkkokaupassa ilmoitetut tuotteet ja lahjakorttiin merkityt hinnat ovat euroissa (€). Lahjakortti toimii maksuvälineenä Hierontakoulu Atlaksen palveluihin.

TOIMITUSTAPA

Lahjakortin voi tilata ja ostaa Atlas College Oy internetsivustolta löytyvästä lahjakorttikaupasta. Sivuston kautta voi ostaa yhden tai useampia lahjakortteja. Latauslinkin kautta lahjakortin voi ladata pdf-tiedostona ja tulostaa sen itse heti hyväksytyn verkkomaksun jälkeen. Latauslinkki lähetetään maksusuorituksen jälkeen tilauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.

MAKSUTAVAT

Lahjakortit maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Lähitapiola, Aktia, POP Pankki, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

LAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN JA VOIMASSAOLO

Lahjakortti on käytettävissä Hierontakoulu Atlaksessa ja toimii maksuvälineenä lahjakortissa lukeviin palveluihin. Lahjakortti tai lahjakortin numero on esitettävä maksettaessa. Suosittelemme mainitsemaan lahjakortista ajanvarauksen yhteydessä. Lahjakortti on voimassa 6 kk ostopäivästä, joka on mainittu lahjakortissa. Lahjakortin vaihtaminen rahaksi ei ole mahdollista. Käyttämätöntä lahjakorttia ei lunasteta takaisin sen voimassaoloajan päätyttyä.